Borettslag og sameier

Det kan bli kostbart om vedlikeholdet utsettes

Borettslag og sameier må vedlikeholdes ved jevne mellomrom for at det ikke skal forringes. Vi utfører alt av vedlikehold innvendig og utvendig for både borettslagene og beboere.

Arbeid vi utfører

  • Inne- og utvendige maler- og murarbeider
  • Fasaderenovering
  • Vedlikehold/skifte av vinduer og dører
  • Vedlikehold av trapper og trapperom
  • Vedlikehold av garasjer og parkeringsanlegg
  • Vedlikehold av uteplasser, terrasser, verandaer og balkonger
  • Brannsikring

Borettslag og sameier har stadig behov for å renovere, eller vedlikeholde, innvendig og utvendig. Et godt velholdt sameie eller borrettslag gir bedre oversikt over utgifter, og man unngår negative overraskelser. Videre bidrar et godt vedlikeholdt borettslag eller samaie til bedre trivsel og økt verdi på boligene.

Det kan være mye arbeid å følge opp, men dette slipper man om man velger noen av MesterAlliansen. Vi er en av Norges største kjeder for overflatebehandling og består av maler- gulv og håndverksbedrifter i hele landet.  De fleste av våre medlemsbedrifter er mesterbedrifter. Kontakt oss og vi finner en lokal medlemsbedrift for ditt prosjekt. 

Følges ikke vedlikeholdet godt opp, risikerer man store utgifter. Det er viktig å huske vedlikehold av fasader, dører og vinduer, oppganger med mer. 

Samt avtale om jevnlig vask av fasadene. Innvendig bør man følge opp områder som trappeoppganger, kjeller, vaskerom og parkeringsanlegg. Husk at malermestere også legger slitesterkt gulvbelegg som f.eks. vinyl og linoleum.

Vår erfaring er at godt utført håndverk med kvalitetsprodukter tar bedre vare på verdiene og gir økt holdbarhet. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende befaring av ditt borettslag/sameie.

Ring Magne

Magne Skåningsrud holder styr på 
håndverkere over hele landet.

46 93 15 76

Ta kontakt for uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring