Din prosjektleder

MesterAlliansen er en landsdekkende håndverkskjede som leverer alle tjenester innen overflatebehandling.

Kort fortalt er overflatebehandling ulike prosesser hvor man endrer overflaten til et produkt for å oppnå visse egenskaper, for eksempel fra å få et annet utseende til å øke slitestyrke.

Klart vi må ha en kjede innenfor gulv- og malerbransjen ! Det har sine fordeler for deg som kunde.
Vi utfører alt fra små oppdrag i leilighet, hus og hytte til store entrepriser for bedrift-, næring- og offentlig.

Prosjektleder for det beste resultatet

Fordelen for deg som kunde ved å velge leverandør som tar ansvar for hele ditt prosjekt er at du har en kontaktperson som formidler og koordinerer hele prosessen. Vi har lang erfaring med alle type prosjekter og vet hva du har behov for. Det betyr at du kan bruke tiden på det du er best på mens vi får jobben gjort.

Vi er godt representert i hele landet og stiller alltid opp på en gratis befaring så du kan ta avgjørelsen på rett grunnlag.

Vi er i overkant av 700 gode kollegaer som pusser opp, bygger og rehabiliterer hele Norge. MesterAlliansen er representert «der det bor folk» og jobber kontinuerlig med å få med flere medlemsbedrifter for å kunne betjene vårt langstrakte land.

Prosjektgangen

Vi kommer på befaring og gir et uforpliktende tilbud. Ved eventuell inngåelse av avtale om gjennomføring vil våre prosjektledere følge deg opp i hele prosessen, koordinere håndverkere og eventuelle andre håndverksfag. Vi sørger for snekker, elektriker, murer eller rørlegger og at de kommer inn i rett tid i prosjektet.

Det gjør at prosessen blir så effektiv og kostnadseffektiv som overhodet mulig. De fleste opplever faktisk at de sparer penger når de velger oss.

Ring Magne

Magne Skåningsrud holder styr på 
håndverkere over hele landet.

46 93 15 76

Ta kontakt for uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring