fbpx
Hva er microsement?

Microsement er ett innovativ og spennende produkt for både private hjem, hytter og i offentlige bygninger. Medlemsbedriftene i MesterAlliansen kan utføre slike prosjekter over hele landet.

Mikrosement er et murprodukt som baseres på nanoteknologi og mikropartikler. Det høres litt gresk ut, men poenget er at det gir en fugefri, vannavisende og sterk overflate. Det betyr blant annet at du kan du legge tynne sjikt og samtidig oppnå meget god slitestyrke. Ferdig lagt vil mikrosementen typisk bygge 3-4 millimeter.

En stor fordel er dessuten at produktet hefter godt på de aller fleste overflater. Du kan også legge mikrosement på armeringsnett, både for å øke heftegenskaper og styrke.

De mest vanlige bruksområdene for mikrosement er gulv, trapp, møbler, vegger og benkeplater. Det finnes også mange eksempler på at mikrosement er brukt på bad, også i dusjsonen. Den kan poretettes og behandles med lakk for å gjøre den helt vannavstøtende, men det er fremdeles behov for membran i bakkant for å sikre et tett våtrom.

Med mikrosement har du stor valgfrihet til å bestemme uttrykk:

  • Du kan blande inn fargepigmenter for å få ønsket farge.
  • Finnes i ulike strukturer, fra grov til fin.
  • Kan fås i matt til blank finish.

Du kan også få blank finish ved å lakkere med for eksempel vannbasert polyurethanlakk i etterkant av legging.

Ring Magne

Magne Skåningsrud holder styr på 
håndverkere over hele landet.

46 93 15 76

Ta kontakt for uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring

Relaterte Mestertips

microsement

Hva er microsement?

Microsement er ett innovativ og spennende produkt for både private hjem, hytter og i offentlige bygninger. Medlemsbedriftene i MesterAlliansen kan utføre slike prosjekter over hele

Les mer