Tjenester > Andre tjenester> Flislegger

Flislegger

Fliser kan med på å skape ulike stemninger og effekter i både private og offentlige bygg, og egner seg like godt på gulv som på vegg. Fliser hører dessuten ikke bare hjemme på våtrom eller over kjøkkenbenken, men kan egentlig brukes overalt, både innen- og utendørs i i de alle typer bygg.

Når det skal legges fliser, er det svært viktig å ha kontroll på forarbeid og underlag. Er underlaget ujevnt er det risiko for at flisene også blir liggende ujevnt, og er underlaget ustabilt risikerer du sprekker i både fuger og fliser over tid. Vurdering av underlaget er ofte en jobb som krever erfaring og kompetanse.

Viktigheten av et godt underlag øker dessuten med størrelsen på flisene. Med fliser i storformat skal det svært lite til for at du får trapping mellom flisene, altså at noen av flisene ligger litt høyere enn andre. Det er altså ikke lettere å legge fliser i storformat enn fliser i mindre format, slik mange nok tror. Er det snakk om å legge fliser over 30 * 30 cm. er det alltid lurt å hyre inn proffe flisleggere til å gjøre jobben.

For eksempel oss i Mesteralliansen. Vi legger alle typer fliser i alle størrelser, inkludert mosaikk og granittkeramikk dersom vi skal nevne noe. Om jobben skal gjøre innendørs eller utendørs spiller ingen rolle – vi fikser alt.

Våre fagfolk har, erfaring. solid kompetanse og god arbeidsmoral. Dermed kan vi garantere et strøkent sluttresultat, enten det er snakk om mindre prosjekter for private eller større prosjekter for bedrifter.

Ring Magne

Magne Skåningsrud holder styr på 
håndverkere over hele landet.

46 93 15 76

Ta kontakt for uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring

Relaterte referanser

renovering

Oppgradering av hjem

Vi er veldig godt fornøyd med håndverkerne som vi har hatt til å gjennomføre vårt oppussings prosjekt. Vi vurderte å flytte i leilighet, men følte

Les mer
mesteralliansen

Oppussing av stue

Vi benytter fagfolk fordi vi er opptatt av et resultat av god utførelse og kvalitet. MesterAlliansen er seriøse, har dyktige malere og prosjektledere som fulgte

Les mer