Murerarbeid

Det kan se ganske enkelt ut å mure, men for den som ikke har erfaring kan det være svært vanskelig å gjøre en god jobb. Muring er nemlig et håndverksfag som krever høy grad av presisjon og et godt håndlag. Det er med andre ord ikke sikkert det lønner seg å prøve å gjøre jobben selv

En murer gjør både grovjobber og jobber som er rettet mot finish. Med grovjobber sikter vi typisk til muring av vegger med eksempelvis leca eller teglstein, støping av gulv og muring av skorsteiner. Jobber som er mer rettet mot finish handler eksempelvis om pussing av vegger, flislegging, innmuring av peiser osv.

Vi tilbyr utdannede murere med lang erfaring til både private og bedriftsmarkedet, og kan tilby hjelp til alle typer murerarbeider. Vi kan garantere at arbeidet blir utført på en forskriftsmessig og sikker måte. Vi er opptatt av at arbeidet utføres på en måte som ikke skader verken helsen eller miljøet, samtidig som vi møter behovene enten du er privatperson eller representerer en bedrift. På den måten lover vi at du kommer til å bli 100 % fornøyd med jobben vi gjør.

merete-nordli-mesteralliansen

Ring Merete

Merete Nordli holder styr på håndverkere over hele landet.

95 87 97 05

Ta kontakt for uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring