Tjenester > Andre tjenester > Oppussing av bad

Oppussing av bad

Å pusse opp bad eller våtrom kan innebære alt fra å skifte ut et klosett til å gjøre en fullstendig totalrehabilitering fra topp til tå. Uansett hva som skal gjøre, er det viktig at arbeidet gjøres på en skikkelig måte. Ellers er det risiko for at det kan oppstå skader som kan bli kostbare å rette opp i på et senere tidspunkt. Lekkasjevann kan eksempelvis vandre langt i konstruksjonen og gjøre store skader før det er mulig å oppdage dem. Derfor er det svært viktig å bruke fagfolk som vet hva de driver med når et våtromsprosjekt skal gjennomføres.

Før prosjektet settes i gang, er det dessuten viktig å planlegge godt. God planlegging sikrer at det tas gjennomtenkte valg og legger derfor til rette for at sluttresultatet blir som ønsket. Dessuten bidrar det til å effektivisere arbeidet som faktisk skal gjøres.

I Mesteralliansen finner du flere våtromsgodkjente bedrifter som vet hva som kreves for å bygge våtrom som holder vann. Våre fagfolk hjelper med alt fra flislegging og montering av baderomsinnredning, til montering av dusj og toalett. Vi utfører oppdrag for både privatpersoner, det offentlige og næringsaktører. Vi har også har kontakt med andre faggrupper som er nødvendige for å gjøre jobben, slik som elektrikere og rørleggere.

Vi forstår også hvor viktig inntrykket og stemningen i baderommet er, og derfor vektlegger vi kvalitet og grundig arbeid. Derfor vil våre erfarne og flinke håndverkere hjelpe med å realisere drømmebadet i privatboligen eller et praktisk toalett på arbeidsplassen. Vi tar både på oss små og store prosjekter.

 

 

 

 

Ring Magne

Magne Skåningsrud holder styr på 
håndverkere over hele landet.

46 93 15 76

Ta kontakt for uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring

Relaterte referanser

renovering

Oppgradering av hjem

Vi er veldig godt fornøyd med håndverkerne som vi har hatt til å gjennomføre vårt oppussings prosjekt. Vi vurderte å flytte i leilighet, men følte

Les mer
mesteralliansen

Oppussing av stue

Vi benytter fagfolk fordi vi er opptatt av et resultat av god utførelse og kvalitet. MesterAlliansen er seriøse, har dyktige malere og prosjektledere som fulgte

Les mer