Tjenester > Bygningvern > Rehabilitering av bygg

Rehabilitering av bygg

Rehabilitering av bygg

Når et større rehabiliteringsprosjekt skal gjennomføres, er det mange ulike tiltak som skal settes i verk. Ofte er det snakk om å bytte ut både dører, vinduer, kledning, gulv osv. For å vite hvilke tiltak som er nødvendige å sette i verk er du avhengig av en viss bygningsteknisk innsikt, og for å gjøre selve jobben må du ha en del kompetanse.

Skal du skifte kledning, er det eksempelvis svært viktig at den nye kledningen monteres riktig for å gi huset den beskyttelsen som behøves. Valg av kledningstype og profil er også viktig for å gi huset den riktige stilen og uttrykket. Valg av nye vinduer og dører har også mye å si for hvordan huset fremstår, samtidig som det har en positiv effekt på energiforbruk. En så simpel ting som å ta mål til nye vinduer og dører kan også være vanskelig hvis du ikke har erfaring – og det er vel ingen som vil risikere å bestille et dusin nye vinduer med feil mål?

Andre ting som gjør seg gjeldende i forbindelse med større rehabiliteringsjobber er behov for etterisolering, vurdering av tilstand på tak, behov for drenering rundt huset osv.

Vil du gjøre jobben på best mulig måte, kan det være lurt å ta kontakt med fagfolk. De vet hva som kreves for å få et godt sluttresultat og kan hjelpe deg med smarte tips om hva som er lurt å gjøre med ulike typer bygg. Med fagfolk i ryggen får du dessuten tilgang til et nettverk av andre håndverkere som kan bistå med oppgaver som dukker opp i forbindelse med prosjektet. I mange tilfeller oppstå det eksempelvis behov for å gjøre noe med det elektriske anlegget eller å legge om vann- eller avløpsrør.

Hos Mesteralliansen tilbyr vi erfarne og flinke håndverkere som gledelig hjelper til med rehabilitering av alle typer bygg. Vår kompetanse og erfaring gjør at du kan være sikker på at sluttresultatet blir best mulig. Hvis du ønsker, kan vi ta en prosjektlederrolle og sørge for all koordinering mellom ulike grupper av håndverkere. Det sparer du ganske mye tid på.

merete-nordli-mesteralliansen

Ring Merete

Merete Nordli holder styr på håndverkere over hele landet.

95 87 97 05

Ta kontakt for uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring