fbpx

Tjenester > Fasade og tak > Fasaderehabilitering

Fasaderehabilitering

Fasaderehabilitering og riktig vedlikehold av fasaden er viktig for å opprettholde verdien av borettslag, sameier, gårdeiere og eiendomsbesittere.

Fasaderehabilitering er ofte omfattende og krever høy faglig kompetanse på flere områder. Dårlig vedlikehold og planlegging av vedlikehold er ofte årsaken til at fasader smuldrer opp, ser «ruskete» ut og kan også føre til risiko for omgivelsene.

Hovedårsaken til at vi rehabiliterer fasaden på et bygg er for å unngå skader og slitasje. Hvis man unngår å gjennomføre fasaderehabilitering når det trengs, kan man ende opp i farlige situasjoner. Løse deler av huskledningen kan eksempelvis falle ned og treffe noe eller noen. For å unngå eventuelle skader på både mennesker og selve huset, er det viktig å gjennomføre en fasaderehabilitering jevnlig.

Uansett hva slags hjelp som trengs til fasaderehabiliteringen, om det skulle være totalrenovering av fasaden eller hjelp til skifte av enkelte deler, vil våre erfarne og flinke håndverkere utføre jobben med gode og langvarige resultater.

Vi tilbyr også jevnlig befaring og vedlikeholdsprogrammer for å kunne planlegge og gi en forutsigbar økonomi i fremtiden.

Vi leverer gode og kvalitetsmessige løsninger til våre kunder. Balkong og fasaderehabilitering utførers ved hjelp ulike løsninger. Vi starter alltid med en befaring ser vi ut ifra tilstanden til fasaden hvilken løsning som bør velges. Vi kartlegger hvilke type overflatebehandling som har vært utført tidligere. I tillegg utfører vi etterisolering, piperehabiliteribng, dør- og vindusutskifting.

merete-nordli-mesteralliansen

Ring Merete

Merete Nordli holder styr på håndverkere over hele landet.

95 87 97 05

Ta kontakt for uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring

Lukk meny