Tjenester > Fasade og tak > Fasaderehabilitering

Fasaderehabilitering

Fasaderehabilitering

En godt vedlikeholdt fasade er flott å se på og bidrar positivt til verdien på et bygg, enten det er snakk om et borettslag, sameie eller en næringseiendom.

Det finnes imidlertid også mange eksempler på fasader som er preget av dårlig vedlikehold eller mangelfulle planer for hvordan vedlikeholdsarbeidet skal gjennomføres. Resultatet er gjerne at fasaden smuldrer opp og ser litt «ruskete» ut. I verste fall kan det også føre til risiko med tanke på sikkerhet. Løse deler på en murfasade kan eksempelvis falle ned og treffe noe eller noen – spesielt i sentrumsstrøk der mennesker og dyr ferdes like utenfor bygget. Det er det trolig ingen som ønsker å være ansvarlig for.

Alle momenter nevnt over, taler for at fasader i borettslag, sameier og på næringseiendommer bør vedlikeholdes jevnlig og rehabiliteres ved behov. På den måte unngår dere skader og slitasje over tid.

Kontakter deres oss i Mesteraliansen, kan vi bistå med flere typer fasadetjenester:

  • Fullstendig fasaderehabilitering. Dette er ofte omfattende arbeid som krever høy faglig kompetanse på flere fagområder.
  • Lokale reparasjoner og utskifting av enkelte deler
  • Jevnlig befaring og vedlikeholdsprogrammer for å kunne planlegge og gi en forutsigbar økonomi i fremtiden.

Vi leverer gode løsninger preget av kvalitet til våre kunder, og kan løse balkong- og fasaderehabilitering på ulike måter. Vi starter alltid med en befaring der vi vurderer tilstanden på fasaden. Basert på dette velger vi den beste løsningen for det enkelte bygg. Vi gjør også kartlegginger av tidligere overflatebehandlinger, samt etterisolering, piperehabliltering, dør- og vindusutskifting.

Uansett hva behovet er, vil våre erfarne og flinke håndverkere utføre jobben med gode og langvarige resultater. Vi tilbyr selvsagt også våre fasadetjenester til privatmarkedet, så hvis du har en murfasade som trenger litt omsorg er det bare å ta kontakt.

merete-nordli-mesteralliansen

Ring Merete

Merete Nordli holder styr på håndverkere over hele landet.

95 87 97 05

Ta kontakt for uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring