fbpx

Tjenester > Fasade og tak > Grafittifjerning

Grafittifjerning

Har du noen gang opplevd at husveggen eller garasjeporten din har blitt nedtagget? Men ikke visst hvordan det kan fikses? Våre folk hjelper deg gledelig med fjerning av grafitti.

Graffiti er tekster eller tegninger som blir spraymalt gjerne på offentlige og private bygninger og steder, gjerne på vegger eller lignende. Som regel brukes grafitti for å dekorere eller lage kunstverk ute. Men det blir ofte misbrukt ettersom det er lett å få tak i spraymaling i ulike butikker. Det er ofte folk misbruker denne kunstformen ved å ødelegge private og offentlige områder. Derfor finnes det folk som arbeider med grafittifjerning.

Ønsker du å fjerne graffiti fra eksempelvis en vegg, et skilt, en mur eller annet, har vi flinke og erfarne arbeidere som hjelper deg med dette. Vi utfører raske og effektive fjerninger av grafitti uten å skade underlaget. Med våre metoder gjør vi det slik at malingen som sprayes på ditt bygg eller lignende ikke fester seg og gjør skader.

Dette er noe våre folk jobber med hver dag. Ta kontakt med oss i Mesteralliansen for hjelp til fjerning av grafitti, og for avtale av tid og pris.

merete-nordli-mesteralliansen

Ring Merete

Merete Nordli holder styr på håndverkere over hele landet.

95 87 97 05

Ta kontakt for uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring

Lukk meny