Tjenester > Fasade og tak > Grafittifjerning

Grafittifjerning

Rask og effektiv fjerning av grafitti

Graffiti er tekster, tegninger og kunstverk som blir spraymalt på offentlige eller private bygninger og steder, slik som på fasader, murer eller lignende. Foregår det i ordnede former og med tillatelse fra eieren av bygget, kan det både bli pent og gi bygget en ekstra dimensjon. Det finnes imidlertid også personer som ikke følger spillereglene, men heller bruker sprayboksene til å utføre det de fleste oppfatter som regelrett hærverk.

Fra tid til annen blir derfor eiere av både offentlig og privat eiendom utsatt for skjemmende tagging eller grafitti, og mange har opplevd at det kan være svært vanskelig å få det bort. Ofte har ikke vaktmesteren i bygget de riktige verktøyene for å få det bort. Da skal du vite at våre fagfolk gledelig hjelper deg med jobben.

Vi har nemlig flinke og erfarne fagfolk som jobber med denne typen oppdrag hver dag. De kan fjerne grafitti fra alle typer overflater, enten det er snakk om en vegg, et skilt, en mur eller noe annet. Spraymalingen fjernes raskt og effektivt – uten å skade underlaget. Våre metoder gjør også at maling som sprayes på overflaten i fremtiden, ikke vil få feste og kunne gjøre skade på nytt.

Ta kontakt med oss i Mesteralliansen i dag for å avtale tid og pris for oppdraget. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Ring Magne

Magne Skåningsrud holder styr på 
håndverkere over hele landet.

46 93 15 76

Ta kontakt for uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring

Relaterte referanser

renovering

Oppgradering av hjem

Vi er veldig godt fornøyd med håndverkerne som vi har hatt til å gjennomføre vårt oppussings prosjekt. Vi vurderte å flytte i leilighet, men følte

Les mer
mesteralliansen

Oppussing av stue

Vi benytter fagfolk fordi vi er opptatt av et resultat av god utførelse og kvalitet. MesterAlliansen er seriøse, har dyktige malere og prosjektledere som fulgte

Les mer