Dekormaling

Dekormaling omfatter mange ulike maleteknikker og brukes gjerne for å lage dekorative utseender. Til dekormaling brukes ofte akrylmaling da den er vannbasert og tørker raskere enn oljebasert maling.

Det finnes nær sagt ingen grenser for hva som er mulig å få til med dekormaling. Ved å bruke ulike, ofte tradisjonsrike maleteknikker, er for eksempel mulig å lage falske utskjæringer, etterlikne tremønstre, lage marmorutseende og å male ulike typer mønstre ved hjelp av sjablonger. Har du en slett, litt kjedelig vegg, kan dekormaling for eksempel brukes for å forvandle den til en vegg som ser ut som betong, fliser, mur eller naturstein som ser aldrende, avflasset eller kanskje muggen ut.

Det meste er mulig hvis du bruker håndverkere som innehar den spesielle kompetansen en dekormaler har. Det vil si en håndverket som har øye for detaljer og farger, er kreativ og har en god dose kunsterisk sans. Slike håndverkere det ikke så mange igjen av, og dekormaling er ikke veldig kjent eller utbredt blant malere i Norge i dag.

Hos Mesteralliansen finner du imidlertid flere dyktige dekormalere som dekker østlandsområdet, og alle ser frem til å dekorere overflater i både privatboliger og offentlige bygg på akkurat den måten du som kunde ønsker.

Les også om: Dekormaler Monica Tollnes å for et innblikk i hennes hverdag

Ring Magne

Magne Skåningsrud holder styr på 
håndverkere over hele landet.

46 93 15 76

Ta kontakt for uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring

Relaterte referanser

renovering

Oppgradering av hjem

Vi er veldig godt fornøyd med håndverkerne som vi har hatt til å gjennomføre vårt oppussings prosjekt. Vi vurderte å flytte i leilighet, men følte

Les mer
mesteralliansen

Oppussing av stue

Vi benytter fagfolk fordi vi er opptatt av et resultat av god utførelse og kvalitet. MesterAlliansen er seriøse, har dyktige malere og prosjektledere som fulgte

Les mer