Gulvarbeid

Legging av nye parkett- og laminatgulv blir ofte fremstilt som enkle jobber de fleste kan gjøre selv, men det er faktisk en del fallgruver du skal være klar over. Det handler for eksempel om å forsikre seg om at underlaget er plant og i god stand, at du holder nødvendig avstand til vegger og andre faste objekter når gulvet legges og at du sørger for ekspansjonsfuger mellom ulike rom. Gjør du feil her, kan du oppleve knirking og at det oppstår sprekker mellom gulvbordene.

Dessuten er det mange som opplever at det fineste gulvet ikke finnes i butikken, men allerede er montert og ligger i hus. Det trenger bare litt kjærlighet og omsorg for å gjenvinne sin opprinnelige glød. Det er som regel ensbetydende med behov for en skikkelig runde med slipemaskinen. Har du ikke erfaring med denne typen arbeid, er det ikke sikkert du skal prøve deg heller. Uten riktig arbeidsteknikk risikerer du nemlig å gjøre mer skade enn nytte.

Andre typer gulvarbeider, slik som teppelegging, vinyl, linoleum, epoxy og gulvavretting krever også en del kompetanse som den jevne boligeier typisk ikke besitter.

Det kan derfor være lurt å bruke fagfolk. Håndverkerne hos Mesteralliansen hjelper både bedrifter og privatmarkedet med gulvarbeid. Privat hjelper vi deg med både sliping og legging av gulv, enten det er snakk om store eller små oppdrag. Vi er også behjelpelig med vurderinger av hvorvidt det gamle gulvet ditt bør skiftes ut eller om det kan vekkes til live igjen ved å slipe det.

Som bedrift trenger du kanskje hjelp med større prosjekter og større overflater som skal ha lengre og bedre varighet. Vi hjelper gjerne med å finne det perfekte gulvet til deres bruk. Om jobben er ute eller inne, stor eller liten har ingen betydning for oss. Vi har erfaring med alt og vektlegger høy presisjon og godt grunnarbeid. Derfor kan vi love at vi fullfører jobben med gode resultater! 

Ring Magne

Magne Skåningsrud holder styr på 
håndverkere over hele landet.

46 93 15 76

Ta kontakt for uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring

Relaterte referanser

renovering

Oppgradering av hjem

Vi er veldig godt fornøyd med håndverkerne som vi har hatt til å gjennomføre vårt oppussings prosjekt. Vi vurderte å flytte i leilighet, men følte

Les mer
mesteralliansen

Oppussing av stue

Vi benytter fagfolk fordi vi er opptatt av et resultat av god utførelse og kvalitet. MesterAlliansen er seriøse, har dyktige malere og prosjektledere som fulgte

Les mer