fbpx

Gulvarbeid

Rehabilitering og legging av gulv kan være vanskelig å utføre selv. Det kan lett forekomme feil både under arbeidet og i ettertid. Legges ikke gulvet korrekt risikeres det å forekomme sprekker mellom gulvflatene og eventuelt knirking. Derfor er det viktig med riktig forarbeid slik at feil unngås.

Vi tar på alle jobber innen gulvarbeid som eksempelvis parkett, laminat, teppelegging, vinyl, linoleum, epoxy og gulvavretting.

Mange opplever at det flotteste gulvet ikke finnes i butikken, men allerede er i hus. Derfor kan det alltid være fornuftig at vi tar en befaring før du tar valget om nytt eller slip.

Vi har lang erfaring med legging og sliping av gulv og har utført mye gulvarbeid. Høy presisjon og godt grunnarbeid er viktig for et godt resultat.

Vi hjelper både bedrifter og privatmarkedet med gulvarbeid. Privat hjelper vi deg med både sliping og legging av gulv, både store og små oppdrag. Som bedrift trenger du kanskje hjelp med større prosjekter og større overflater for lengre og bedre varighet. Om jobben er ute eller inne, stor eller liten har ingen betydning for oss. Vi har erfaring med alt, og fullfører jobben med gode resultater!

merete-nordli-mesteralliansen

Ring Merete

Merete Nordli holder styr på håndverkere over hele landet.

95 87 97 05

Ta kontakt for uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring

Lukk meny