Tjenester > Maling, tapet og gulv > Maling av fasade

Maling av fasade

Utsiden er det første vi legger merke til når vi kommer til et hus eller en bygning, og fasaden spiller derfor en stor rolle i hvordan vi oppfatter både privatboliger og andre typer bygg.

Fasaden og utsiden av huset handler imidlertid ikke bare om utseende, for den spiller også en helt avgjørende rolle i å beskytte huset mot påvirkninger fra vær og vind. En viktig del av denne beskyttelsen er malingen, som skal sørge for at fuktighet ikke trekker inn i underlaget slik at fasaden holdes tørr og fin. Vann og fuktighet er treverkets største, og egentlig eneste fiende. Derfor er det svært viktig at malingen danner en kontinuerlig, beskyttende barriere.

Maling av fasader er en omfattende jobb som tar tid. For at sluttresultatet skal bli bra og gi forventet beskyttelse i årene som kommer, er det viktig at arbeidet gjøres på riktig måte. Slurves det med forarbeidet, for eksempel ved å ikke vaske eller å la være å fjerne gammel maling før det males, tar det ikke lang tid før den nye malingen begynner å flasse. Da er ikke veien langt til å måtte gjøre jobben på nytt igjen etter kort tid. Det er både tidkrevende og dyrt.

Vil du være sikker på et godt sluttresultat, bør alliere deg med noen som er proffer på denne typen arbeid. Hos Mesteralliansen legger vi stor vekt på grundig forarbeid, riktig fremgangsmåte/teknikker og å bruke godt utstyr. Blant våre medlemsbedrifter finner du mange dyktige, seriøse og kvalifiserte malere over hele landet. Ved å velge oss, er du garantert et godt sluttresultat som kommer til å vare i lang tid.

Vi stiller på befaring hos deg og følger alltid opp til avtalt tid, og ikke minst, til avtalt pris. Mesteralliansen bistår både privat- og bedriftsmarkedet med denne typen oppdrag.

Ring Magne

Magne Skåningsrud holder styr på 
håndverkere over hele landet.

46 93 15 76

Ta kontakt for uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring

Relaterte referanser

renovering

Oppgradering av hjem

Vi er veldig godt fornøyd med håndverkerne som vi har hatt til å gjennomføre vårt oppussings prosjekt. Vi vurderte å flytte i leilighet, men følte

Les mer
mesteralliansen

Oppussing av stue

Vi benytter fagfolk fordi vi er opptatt av et resultat av god utførelse og kvalitet. MesterAlliansen er seriøse, har dyktige malere og prosjektledere som fulgte

Les mer