Tjenester > Maling, tapet og gulv > Malertjenester

Malertjenester

Allerede i 1933 skrev malermester H.P.Hofseth at «Malerhåndverket er et av de vanskeligste, mest misbrukte og mest misforståtte av alle håndverk. Fordi det er ingen sak å male. Fordi folk tror de er malere». Den dag i dag maler vi som aldri før, og tall fra Prognosesenteret viser at det går mindre enn 2 år mellom hver gang vi tar frem penselen eller rulla og maler ett eller annet i et bygg eller boligen.

Det er ikke dermed sagt at alle gjør en like god jobb, for det er nemlig flere måter å feile på når malerpenselen skal i sving. Ting som slurvete forarbeid, dårlig verktøy eller bruk av for mye/for lite maling er typiske feil som forekommer når Ola Nordmann skal male selv. Alt som er nevnt fører til et dårligere sluttresultat, og med svakt utført forarbeid risikerer du eksempelvis at malingen ikke sitter så godt som den skal. Da er det ikke sikkert at du tar frem maleutstyret fordi du vil neste gang, men fordi du må.

Derfor kan det være lurt å alliere seg med oss i MesterAlliansen neste gang du skal ha maling på veggene hjemme eller på kontoret. Grunnarbeid, kvalitetsprodukter og godt verktøy er tre faktorer vi setter høyt for at resultatet skal bli best mulig – derfor kan vi garantere gode resultater.

Det finnes også flere andre gode grunner til å ta kontakt med oss i MesterAlliansen. Vi kan skilte med over 800 seriøse og kvalifiserte malere/håndverkere spredt over hele Norge, som alle utfører arbeidet sitt med god, håndverksmessig kvalitet.

For oss er ingen oppdrag for små eller for store. Vi utfører alle typer maleoppdrag både innvendig og utvendig og hjelper både bedrifts- og privatmarkedet. Ta kontakt med oss for å avtale tid og pris.

Bruk tiden din på det du kan best – så gjør vi jobben på vårt fagfelt!

Ring Magne

Magne Skåningsrud holder styr på 
håndverkere over hele landet.

46 93 15 76

Ta kontakt for uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring

Relaterte referanser

renovering

Oppgradering av hjem

Vi er veldig godt fornøyd med håndverkerne som vi har hatt til å gjennomføre vårt oppussings prosjekt. Vi vurderte å flytte i leilighet, men følte

Les mer
mesteralliansen

Oppussing av stue

Vi benytter fagfolk fordi vi er opptatt av et resultat av god utførelse og kvalitet. MesterAlliansen er seriøse, har dyktige malere og prosjektledere som fulgte

Les mer