fbpx

Tapetsering

Tapetsering er dekorativ veggbekledning som lages av plast, tekstiler eller papir. Tapetsering er en rask og morsom måte å dekorere hjemmet på. Eksempelvis hvis du tapetserer er vegg i stua vil det definitivt bli hovedfokuset i hjemmet som alle legger merke til.

Tapetsering har blitt veldig populært i det siste, det er ikke rart. Det finnes utallige ulike tapeter å velge mellom. Tapet finnes i alle stilarter fra antikke ornamenter, damask, art deco, retro og arts & crafts. Tapet kommer også i ensfarget eller ulike mønster.  Dyremønster, blomster, striper, prikker og abstrakte figurer finnes også. Hva enn man ønsker seg, finnes i tapetform. De ulike valgene gjør det enkelt å personalisere ulike rom og steder slik man selv ønsker.

Tapetsering kan benyttes på en, flere eller alle vegger. Det kan benyttes i stua, på kjøkkenet, badet, soverommet, gangen eller spisestua. Hvor enn du ønsker et unikt utseende kan du tapetsere, så lenge underlaget er slett og rent. Det er ikke bare vegger som kan tapetseres. Ved å tapetsere taket eksempelvis på badet vil det gi et helt spesielt utseende og uttrykk. Det vil definitivt gi rommet et unikt preg.

Det er ikke bare å tapetsere selv. Det kan lett forekomme feil under prosessen og i ettertid. Det er viktig at underlaget er klargjort for tapete. Underlaget skal være tørt, rett og rent. For å få finest resultat er det viktig med riktig verktøy. Feil verktøy kan resultere i slurvete resultater. Den største feilen som forekommer ved tapetsering er luftbobler.

For å unngå feil ved tapetsering selv, tilbyr vi dyktige og erfarne folk som gjør jobben lett. Vi utfører arbeid for både bedrifter og privatmarkedet.

merete-nordli-mesteralliansen

Ring Merete

Merete Nordli holder styr på håndverkere over hele landet.

95 87 97 05

Ta kontakt for uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring

Lukk meny